Economie

Inschrijvingen voor Fnac Fotomarathon in Brugge bijna gesloten


Audio Reportage

Inschrijvingen voor Fnac Fotomarathon in Brugge bijna gesloten
Brugge, maandag 8/6/2009. Aanstaande maandag sluiten de inschrijvingen voor de Fnac fotomatathon in Brugge. In samenwerking met de stad Brugge organiseert Fnac op zaterdag 20 juni 2009 het evenement, dat naast de al gesmaakte mini-concerten, de zaak op de Markt nog duidelijker als specialist op het domein van de fotografie wil profileren in Brugge.

Marathon

Het principe de marathon is eenvoudig: per team van 2 personen en met je eigen fototoestel trek je door Brugge en maak je foto`s rond drie op de dag zelf opgelegde thema`s. Per thema download je op vastgelegde checkpoints je 2 beste foto`s, waarna je de volgende opdracht krijgt.

Jury

Een jury, bestaande uit Paul Willaert, fotograaf van ondermeer Exit; Joost Goethals van Fotohuis; Fonny Malrait, bestuurder van fotoclub COC in Ronse en Luc Rabay, de winnaar van de Gouden Lens op het fotofestival Knokke 2003 beslist uiteindelijk welke teams als winnaar zullen bekroond worden.

Het beste team van de Fotomarathon '09 wordt op de prijsuitreiking in het Concertgebouw beloond met een laptop per persoon en Fnac aankoopbonnen voor een totale waarde van 400 euro. De winnaars per thema krijgen elk een reflex fototoestel Nikon D90.

Inschrijven

Inschrijven kan nog tot 15 juni 2009 aan het onthaal van eender welke Fnac-winkel, en kost 10 per team. Het aantal mogelijke deelnemers is beperkt en de totale som van de inschrijvingsgelden wordt geschonken aan een goed doel.

(FN-Meegedeeld-Fnac)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Concert    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag