Sportnieuws uit de regio

17-jarige Christophe Debruyne maakt nieuwe huisstijl voor Cercle


Audio Reportage

17-jarige Christophe Debruyne maakt nieuwe huisstijl voor Cercle
Brugge, vrijdag 5/6/2009. De 17-jarige Christophe Debruyne, die les volgt in het Instituut Heilige Familie (de Maricolen) in Brugge, heeft de winnende nieuwe huisstijl voor Cercle Brugge ontworpen.

Sober werkt het best

Er kwamen 19 ontwerpen binnen van de Brugse Stedelijke Academie, het KTA en het Instituut Heilige Familie, maar het sobere winnende ontwerp, voldeed het best aan alle wensen van Cercle: de vereniging wilde naast het logo ook de nieuwe baseline "meer dan voetbal" duidelijk in de kijker zetten, "en dat doet het ontwerp van de Brugse leerling uitstekend," zei Cercle woordvoerder Pol Vandendriessche vanavond in het Sirkeltheater, in de bakermat van Cercle: het SFX instituut, waar de prijs voor de ontwerpwedstrijd werd uitgereikt. Anderhalf jaar geleden had Jana Dobbelaere van de Brugse Stedelijke Academie in een gelijkaardige wedstrijd al het nieuwe Cercle-shirt ontworpen.

Verrast

Christophe Debruyne, die tot nu toe eigenlijk zelf maar een matige voetballiefhebber is, was verrast met de overwinning en duidelijk aangedaan door de eer die hem plots overviel. Cercle lijkt er alvast wel nog een nieuwe jonge fan bij te hebben...

(FN-Op Locatie)
Alle sportnieuws van de Stadsomroep

afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag