Economie

Brugs hotelboekingssysteem verovert de wereld


Audio Reportage

Brugs hotelboekingssysteem verovert de wereld
Brugge, donderdag 4/6/2009. Het Brugse hotelboekingssysteem Cubilis, ontwikkeld door Stardekk bvba van Vincent Goemaere; is vandaag weer een stap verder in het veroveren van de wereld. Ook BookYourHotel.org heeft zich als een partner aangesloten bij het systeem, dat in de voorbije jaren op de Belgische markt de marktleider is geworden, met 600 aangesloten hotels, maar buiten België nu ook vaste grond krijgt.

Groei

Internetboekingssites voor hotelreservaties zijn niet meer weg te denken en 1 op 3 hotelgasten maakt er gebruik van. Verwacht wordt dat online reserveren binnen afzienbare tijd de absolute norm zal worden en dat een meerderheid van de hotelgasten op die manier hun kamer zal willen boeken.

Oplossing

Hotels willen hun aanwezigheid op het net dan ook verder verstevigen en het Cubilis-platform van het Brugse bedrijf, dat in Belgie, Nederland, Frankrijk, Griekenland, Mexico, United Kingdom, Mauritius en andere reeds wordt gebruikt, helpt de hotelhouder hiermee: hoteliers lunnen bijzonder gemakkelijk de beschikbaarheid en reservaties op tientallen websites beheren, zonder transactiekosten.

Lagere comissies
Nu BookYourHotel.org en Stardekk samen werken kan dit systeem ook met veel lagere comissies: daar waar grotere spelers 12 of meer procent opstrijken, ligt dit hier rond de 7%. BookYourHotel.org is in één jaar tijd dan ook uitgegroeid tot een voorname speler op de online hotelmarkt in België.

(FN-Meegedeeld-VG)
Meer op www.cubilis.be
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag