Nieuws uit de Brugse regio

Cultuurcentrum Brugge klaar voor 2009-2010


Audio Reportage

Cultuurcentrum Brugge klaar voor 2009-2010
Brugge, woensdag 27/5/2009. Het Cultuurcentrum Brugge heeft zijn nieuwe seizoensprogrammatie zonet voorgesteld. Na lang vergaderen (foto) heeft de equipe onder leiding van Sonia Debal in een prachtige brochure heel wat theater, muziek, beeldende kunst, dans en beeldend theater samen gebracht in een soort reisbrochure in de vorm van een bagagekoffer: je kunt de wereld rond, zonder Brugge te verlaten, op een enkele trip naar Duinkerken na.

Naar inmiddels rijke traditie is dansprogrammatie bijzonder uitgebreid en verscheiden en op alle vlakken wordt nog meer samengewerkt. "Eendracht maakt macht", zegt Sonia, in de hoop Vlaanderen daar niet mee voor het hoofd te stoten, want Vlaanderen heeft de subsidiepot, ondermeer voor het gedurfde en gesmaakte aanbod aan beeldende kunst van Michel Dewilde, op een wat ruimer kiertje gezet.

Er komen ook dit jaar een 80-tal schoolvoorstellingen, heel wat familievoorstellingen, 10 voorstellingen in de Nostalgia reeks, met ondermeer Toots Thielemans, ...

Tickets voor het Cultuurcentrum Brugge zijn online te koop op www.ccbrugge.be, telefonisch bij het bespreekbureau van het Cultuurcentrum Brugge via 050 44 30 60(Bereikbaar iedere werkdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 13:00) en aan de balie van In & Uit Brugge op 't Zand (Dagelijks open van 10:00 tot 18:00).

(FN-Op Locatie)
Meer op www.ccbrugge.be
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag