Nieuws uit de Brugse regio

Willow schrijft RRR 2009 op zijn naam

Willow schrijft RRR 2009 op zijn naam
Brugge, vrijdag 1/5/2009. De Red Rock Rally, voor de tweede keer in het Astridpark, lokte een omvangrijker dan gebruikelijk publiek naar de wedstrijd. Daarin stonden Willow, Circle Logic, Krazy-E, Basic Slips en T.I.F.F. op de agenda.

Het was uiteindelijk de openingsact, Willow, die met de juryprijs van 500 euro ging lopen. De formatie uit Kapelle op den Bos was wellicht de minst zwakke. De zeskoppige indie-rockband waagde zich op het spergebied tussen toegankelijk en experimenteel met bij momenten duidelijk herkenbare invloeden van Bloc Party, waarop een enkeling in het publiek al wakker schoot.

De wedstrijdorganisatie zal bij volgende edities beter bloed moeten zien te ontdekken, om op termijn leefbaar te blijven... Krazy-E waren, op de backing vocals na, die bij momenten eigenlijk nog best meevielen, echt bijzonder zwak en Basic Slips waren veel te Basic om op een publiek groter dan de liefhebbende naaste familie, liefst voor hen voorzien van topkwaliteit oordoppen, te worden losgelaten. En over de rest: zwijgen is goud.

(ED-Op Locatie)
Meer over Brugse Bands    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag