Economie

Faling Ostend Queen in Kursaal geen invloed op events


Oostende, donderdag 29/1/2009. Vandaag heeft de NV Ostend Queen, sinds 1 maart 2007 geleid door Marc de Voogt en Wim Vandamme, de boeken neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent. De NV Ostend Queen exploiteerde in Kursaal Oostende de Brasserie Ostend Queen, Coffeehouse, Loungebar, fastfood OK en verzorgde exclusief de catering voor alle events die doorgingen in het Kursaal Oostende.

Geen probleem voor catering

De raad van bestuur van Exploitatie Kursaal Oostende, die sinds de overname op 1 maart 2007 geen eigenaar of aandeelhouder meer is van de NV Ostend Queen, en dus geen betrokken partij is, zal zorgen dat alle events met de juiste catering kunnen doorgaan, zoals besproken met haar klanten. Alle klanten zullen de komende uren klaar en duidelijk ge´nformeerd worden over de toestand rond de faling van NV Ostend Queen.

Vanaf het ogenblik dat de curator gekend is zal Kursaal Oostende de nodige gesprekken aangaan om snel duidelijkheid te scheppen over de continu´teit en de toekomst van de horecagelegenheden. Doel is zo snel als mogelijk nieuwe uitbaters te vinden voor Brasserie Ostend Queen en de Coffehouse.

Voor zowel OK als Loungebar heeft NV Kursaal Oostende reeds potentiŰle partners. Nu al is het voor de raad van bestuur duidelijk dat Kursaal Oostende voor eventcatering wenst te werken met een selectie van eventcateraars.

(ED-Meegedeeld-Kursaal)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Horeca    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag