Nieuws uit de Brugse regio

Destin Cannaert is de Junior Polderkok 2008

Destin Cannaert is de Junior Polderkok 2008
Brugge, donderdag 9/10/2008. Destin Cannaert (rechts op de foto) mag zich de Junior Polderkok 2008 noemen.

De wedstrijd 'junior polderkok', die deze middag doorging in Ter Groene Poorte, kadert binnen het Neerhofdierenfestival dat zal plaatsvinden op 25 en 26 oktober in de Brugse Beurshallen. Tijdens de opening van dat festival, op vrijdag 24 oktober, zal de 'junior polderkok' eveneens gehuldigd worden en zullen de aanwezigen ook van het winnende gerecht kunnen proeven.

De winnaar, Destin Cannaert, werd deze middag aangeduid door een professionele jury bestaande uit: Filip Loos (Horeca Totaal), Mieke Witdouck (Evolution Media Group), Jean Van Brabant (Prosper Montagné), Xavier Vanneste (Brouwerij de Halve Maan), Jan De Vry (Restaurant Het Bloemenhuisje) en Patrick Vandecasserie (Villa Loraine). De jury beoordeelde de werkwijze en methodiek, de presentatie en de smaak van de bereiding van kwartel.

Tweede in de wedstrijd werd Pieter De Witte. De andere finalisten, Sofie Serroels, Jens Vandecasteele, Stijn Rothier en Matthias Verhulst bleven volgens de jury maar nipt achter de winnaar van de zwaar bevochten wedstrijd steken.

(FN-Op Locatie)
Meer over Horeca    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag