Nieuws uit de Brugse regio

Nieuwe website over Sint-Michiels


Brugge, maandag 8/9/2008. Onder de noemer "de ideale gids voor de inwoner van Sint-Michiels" is sinds enkele dagen de website www.sint-michiels.be in de lucht. De nieuwe website brengt nieuwtjes, beelden én geschiedkundige info over Sint-Michiels.

"De website is een privé initiatief, gemaakt om de betrokkenheid tussen de inwoners van Sint-Michiels te vergroten eninformatie te verstrekken aan de huidige en vorige inwoners. Hierhoor hopen we de identiteit van de bewoners van Sint-Michiels te versterken," zegt initiatiefnemer Luc Gevaert. "In de toekomst zal uiteraard nog meer informatie op de site geplaatst worden. Alle handelaars zullen een plaats krijgen op de site evenals verenigingen, sportcentra, scholen enz."

Zoektocht

"Er wordt eveneens gedacht aan een fotozoektocht voorbij de handelaars en de mooie plaatsen in Sint-Michiels. Per jaar zullen er waarschijnlijk 4 zoektochten zijn. Sommigen zullen enkel te voet of met de fiets af te leggen zijn," zegt Gevaert.

Forum

"De site is geen éénrichtingsverkeer: bezoekers kunnen in het forum hun mening geven over van alles en nog wat. Gaande van cinema bezoek, handelaars, uitgaan en zelfs het Lappersfortbos," besluit de webbeheerder.

De site wordt gemaakt door Luc en Anaïs Gevaert, beiden afkomstig uit Sint-Michiels.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.sint-michiels.be
Meer over Actie    Film    Sint-Michiels    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag