Economie

UNIZO schenkt starterspas (1500 euro) aan Red Pepper


Audio Reportage


Oostende, maandag 9/6/2008. UNIZO Noord-West-Vlaanderen wenst Ghislaine en Pieter alle succes bij de echte start van hun zaak Red Pepper. Als startgeschenk biedt de organisatie een gratis UNIZO Starterspas aan, die geeft een jaar lang recht op alle voordelen van het UNIZO-lidmaatschap. Met onder meer een gratis faxnummer, website, mailadressen, e-hosting, online back-up, boekhoudpakket, publireportage, installatie van een betaalterminal; biedt deze UNIZO Starterspas in totaal voor 1.500 euro aan voordelen.

Beter goed geadviseerd starten

"Bovendien kunnen Pieter en Ghislaine ook een gratis adviesgesprek boeken met een ervaren UNIZO Startersadviseur," zegt Frederik Serruys, de regiodirecteur van UNIZO Noord-West-Vlaanderen. "Die kan hen vertellen waarop vooral te letten bij de start van een eigen zaak. Misschien hadden ze met dergelijk advies voor ze deelnamen aan het TV-Programma Mijn Restaurant ook beter gescoord, wie zal het weten."

UNIZO adviseert jaarlijks ruim 20.000 kandidaat-starters en is daarmee marktleider. Aspirant starters en al wie interesse heeft in het ondernemen kan ook terecht op www.startersservice.be.

Nog volgens de organisatie dragen programma´s zoals "Mijn restaurant" er sterk toe bij, om de ondernemingszin binnen de samenleving op een realistische manier te bevorderen. Het overhandigen van de starterspas geldt dan ook als beloning voor de durf die de deelnemers en de programmamakers aan de dag leggen.

(FN-Meegedeeld-UNIZO)
Meer op www.startersservice.be
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag