Nieuws uit de Brugse regio

Peruaan José Carlos Fernandez versterkt Cercle voorin


Audio Reportage


Brugge, zaterdag 31/5/2008. De 25-jarige aanvaller José Carlos Fernandez uit Peru ondertekende deze namiddag een contract voor 1 jaar, met een optie tot verlenging, bij Cercle Brugge.

Deze talentrijke spits, die al tweemaal aantrad voor zijn land met de nationale ploeg, speelde de voorbije vier maanden voor Odessa in Oekraïne, waar hij echter vrij weinig aan de bak kwam. Een jaar terug sloot hij de nacompetite van het Peruaanse voetbalseizoen af als topschutter bij Cienciano del Cusco. José Carlos Fernandez meet 1,87, is vorige week gehuwd en komt in Brugge wonen.

"In Oekraine heb ik nauwelijks gespeeld, omdat de trainer een ander soort aanvaller zocht. Ik ben immers vooral bekend om mijn positiespel en minder omwille van mijn snelheid. Ik weet niet of de trainer daar de video´s van mijn spel in Peru had gezien voor hij mij aantrok, maar ik kwam bij Odessa nauwelijks aan de bak. Ik hoopt bij Cercle wel veelvuldig te kunnen scoren en reken erop bij Cercle daartoe de kansen te zullen krijgen... Ik kom op 23 juni terug uit Peru, om de voorbereiding met de rest van de ploeg aan te vatten... Ik was ook zeer onder de indruk van de ontvangst door het bestuur van Cercle: een, 10 op 10 daarvoor," zegt José Carlos Fernandez.

(FN-Meegedeeld-Cercle)
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag