Economie

Failliet BVBA Studiohall geen gevolgen voor uitbating


Brugge, donderdag 15/5/2008. Het faillissement van de BVBA Studiohall heeft geen gevolgen voor de uitbating van de horeca gelegenheid in Sint Kruis en de tewerkstelling daar. Dat zegt de nieuwe uitbater van de zaak, Guy Brunet.

Op dinsdag 6 mei jongstleden werd door de Rechtbank van Koophandel te Brugge
het faïllissement uitgesproken van de BVBA Studiohall. Het betreft de persoonlijke vennootschap van de Heer Pol De Prest, voormalig uitbater van "Studiohall" te Sint-Kruis.

Eind vorig jaar (op 17/12/2007) werd de handelszaak zelf echter verkocht aan de BVBA Brunvest, waarvan Guy Brunet, ondermeer bekend van Drukkerij Brunet te Sijsele, de zaakvoerder is. Ook de huurrechten werden toen overgedragen. Extern bedrijfsadviseur Jim Goedbloed en de nieuwe manager Séraphin Bouuaert voerden toen onder leiding van Guy Brunet een grondige reorganisatie uit. Daardoor is ook de tewerkstelling verzekerd voor de komende jaren. Het uitgesproken faïllissement heeft dus totaal géén uitstaans met het huidige Studiohall, waarvan Guy Brunet aanneemt, dat ze opnieuw zal uitgroeien tot een succesverhaal in de Brugse Horeca-wereld.

(FN-Meegedeeld-GB)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Tewerkstelling    Horeca    Sint-Kruis    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag