Nieuws uit de Brugse regio

Karlien Goemaere wint affichewedstrijd Feest ln 't Park


Audio Reportage

Karlien Goemaere wint affichewedstrijd  Feest ln 't Park
Brugge, maandag 5/5/2008. Op zaterdag 28 juni luidt Feest in 't Park voor de 19de keer de zomer in Brugge in. De zwaantjes in het Minnewater moeten hun park die dag even zwemmen op Zuiderse wereldmuziek. Het park zal vol staan met mondiale workshops, kinderanimatie en een exotische markt.

Affiche

Bij dit Interculturele festival hoort uiteraard een sprekende affiche en daarom schreven de Noord-Zuidraad en Noord-Zuiddienst van de Stad Brugge een wedstrijd uit voor jong talent. Drie Brugse scholen met een opleiding digitale grafische vormgeving werden aangeschreven om een zuiderse en vooral feestelijke affiche voor Feest In 't Park te ontwerpen. De Stedelijke Academie en het Technisch Instituut Heilige Familie stuurden verschillende kandidaten in en via een top-3 werd uiteindelijk Karlien Goemaere uit Ledelede, een laatstejaarsleerlinge aan de Stedelijke Academie als winnares uitgekozen.

Samen met haar leerkracht Hilde Debrabandere werkte ze het affichebeeld en de flyer van Feest in `t Park uit tot een mooi resultaat, dat vanaf nu in het straatbeeld te bewonderen zal zijn. Van de organisatoren ontving Karlien een prijs ter waarde van 100 euro.

Wie al benieuwd is naar het programma van Feest in 't Park, of als vrijwilliger wenst mee te werken kan alvast een kijkje nemen op www.feestintpark.be.

(FN-Op Locatie)
Meer op www.feestintpark.be
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag