Economie

Kempinski Dukes Palace geopend


Audio Reportage

Kempinski Dukes Palace geopend
Brugge, dinsdag 29/4/2008. In Brugge is deze middag het brandnieuwe Kempinski Dukes Palace geopend, in het voormalige Kasteel Prinsenhof. Het is de eerste vestiging van de Europese hotelgroep in BelgiŽ. De keten runt alleen luxehotels, steevast gehuisvest in gebouwen met een rijke historie, hetgeen bijdraagt aan de uitstraling van kwaliteit van de groep Kempinski, zegt directeur Philippe Demeyere. Kasteel Prinsenhof werd met de grootst mogelijke zorg gerestaureerd en heringericht om er een paleis van deze tijd van te maken. In het domein is ook opvallend plaats gemaakt voor kunst.

De kapel van het prinsenhof is als historisch monument geklasseerd en een vergulde beeld van Sint Michiel, een engel daterend uit de 15de eeuw en het gerestaureerde glas-in-lood stralen XVde eeuwse rijkdom uit.

Hotel Kempinski Dukes Palace biedt 93 5-sterren kamers en een fraai restaurant, gelegen aan de voorkant van het hotel, met chef-kok Koenraad Steenkiste, voormalig Comme chez Soi, Karmeliet en Oostend QueenÖ

Kempinski Dukes Palace
Prinsenhof 8
8000 Brugge
Tel +32 50 44 78 88
Fax +32 50 44 vs 80

(FN-Op Locatie)

Meer op www.kempinski-bruges.com
Contacteren via mail info.bruges@kempinski.com
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag