Economie

Nieuw infokantoor aan het station geopend


Audio Reportage


Brugge, maandag 28/4/2008. In het station van Brugge is deze avond het nieuwe eerstelijns toeristische informatiekantoor van de stad geopend. Het is een klein kantoor geworden, dat wel praktisch gelegen pal aan de uitgang van het station, makkelijk vindbaar voor de duizenden toeristen die dagelijks met de trein aankomen in de stad, de eerste info moet verstrekken.

Volgens Vlaams Toerismeminister Geert Bourgeois trek Brugge eens te meer de Vlaamse markt: dit soort kleine toeristische infokantoren willen we samen met de NMBS en de vertschillende kunststeden in heel Vlaanderen in de stations realiseren, en ook in de verschillende luchthavens.

Toerismeschepen Jean-Marie Bogaert vestigde vooral de aandacht, op het feit dat aan het personeel is gedacht: er is een klein keukentje en een eigen toilet voor het personeel voorzien, en ook een aparte personeelsingang. Wie zich goed voelt in zijn vel, functioneert ook beter en dit kan de kwaliteit van ons toeristisch onthaal alleen maar ten goede komen.

Brugse schermen

Het onthaal wordt ook professioneler aangepakt dan tot hiertoe het geval was. Dankzij de medewerking van Philips Brugge zullen de toeristen op in Brugge ontwikkelde beeldschermen van topkwaliteit en groot formaat de wervende beelden van onze stad zien.

(FN-Op Locatie)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag