Economie

Intrum Justitia neemt Bruse bedrijf Juri-Desk over


Audio Reportage


Brugge, dinsdag 18/3/2008. Intrum Justitia neemt Solutius Belgium nv. en haar twee maatschappijen Juri-Desk en Krebes over.

Het in Sint-Andries gevestigde Juri-Desk legt zich toe op de minnelijke inning van consumentenvorderingen. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd in dit domein. Juri-Desk werkt onder meer voor bedrijven in de energie- en telecomsector en de bank- en verzekeringswereld.

Met de overname versterkt Intrum Justitie haar leiderschap op de Belgische markt. Het Zweedse beursgenoteerde Intrum Justitia wil in alle landen waar zij actief is ook toonaangevend te zijn. De onderneming verwacht met de overname haar marktpositie verder te versterken, het dienst- en productaanbod te verbreden, de kwaliteit te verhogen en daardoor klanten in alle marktsegmenten nog beter te kunnen bedienen. Intrum Justitia is met circa 3100 medewerkers actief in 24 landen en daarmee Europees marktleider.

Guy Colpaert, Managing Director van Intrum Justitia BelgiŽ: "Met deze overname worden de sterke punten van Intrum Justitia, Juri-Desk en Krebes gebundeld. Als Belgisch marktleider en enige pan-Europese aanbieder van credit management diensten kan Intrum Justitia haar aanbod verder versterken. We zien volop mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te zijn door de kwaliteiten van Juri-Desk, Krebes en Intrum Justitia te verenigen."

(FN-Belga Press Release)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Sint-Andries    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag