Economie

169 vaste contracten bij CNH


Audio Reportage


Zedelgem, donderdag 29/11/2007. CNH heeft vandaag 119 vaste contracten aangeboden voor mensen die reeds enige tijd tijdelijk in dienst waren in, het bedrijf en nog eens 50 voor nieuwe aanwervingen. Dat meldt ACV-Metaal. De volgorde voor 100 vaste jobs is anciŽnniteit en goede evaluatie. Deze contracten worden gegeven op 1 januari 2008.

19 mensen die op 31 december minder dan 1 jaar anciŽnniteit hebben, maar tewerkgesteld zijn in kritische functies, zoals op de repairafdeling, CNC bedienaars, onderhoudsafdeling, kwaliteitscontrole, krijgen ook een vast contract, op 1 januari 2008.

50 contracten worden toegekend om de kritische functies in te vullen, voor externe aanwervingen. Indien tegen 28 februari 2008 het aantal van 50 niet ingevuld werd, wordt dit aantal aangevuld met de huidige tijdelijken, weerom op basis van anciŽnniteit en goede evaluatie.

Momenteel zijn er ook nog altijd 107 andere vacatures , ondermeer voor monteerders, lassers, vorkliftbestuurders, manipulators, oppervlaktevoorbereiders en pistoolschilders die open staan. Hier worden langlopende tijdelijke contracten aangeboden.


In juni 2008 volgt een nieuwe evaluatie naar vaste contracten, ook deels op basis van anciŽnniteit en deels volgens noodzaak in het bedrijf.

(FN-Meegedeeld-ACV)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag