Nieuws uit de Brugse regio

Uitreiking nieuwe bewonersvignetten op kruissnelheid


Audio Reportage


Brugge, donderdag 11/10/2007. In augustus kregen alle inwoners van de Brugse binnenstad een brief waarin herinnerd werd aan het feit dat het bewonersvignet tijdig moest worden hernieuwd. Een bewonersvignet is telkens 1 jaar geldig.

Om lange wachtrijen te vermijden, werd per wijk een schema opgesteld. Dit werd bijkomend ook via het septembernummer van het stadsmagazine Bruggespraak gecommuniceerd. De Mobiliteitswinkel heeft sinds eind augustus meer dan 4.000 vignetten hernieuwd.

E-Loket

Nieuw is dat bewoners ook hun vignet kunnen hernieuwen via het "e-loket". In anderhalve maand tijd hebben al 844 bewoners daarvan gebruik gemaakt.

Het stadsbestuur stelt vast dat de meeste bewoners de richtlijnen tijdig en correct opgevolgd hebben. Er zijn echter nog steeds bewoners waarvan het vignet op korte termijn vervalt die hun vignet nog niet vernieuwd hebben. Het stadsbestuur nodigt deze inwoners van de binnenstad dan ook uit om zo snel mogelijk langs te komen in de Mobiliteitswinkel en dit vooraleer de geldigheid van hun huidig vignet verstreken is!

U kan zich wenden tot de Mobiliteitswinkel die zich bevindt in het Administratief Centrum 't Brugse Vrije, Burg 11, op de benedenverdieping. De Mobiliteitswinkel is geopend tijdens de maanden september en oktober van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 - 12.30 uur en van 14.00 18.00 uur. Op zaterdagvoormiddag is de Mobiliteitswinkel open van 9.00 tot 12.00 uur.

Voor meer informatie kan u de Mobiliteitswinkel telefonisch contacteren op 050 33 53 00 of via e-mail: mobi@brugge.be.

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer op www.brugge.be/mobiliteit
Contacteren via mail mobi@brugge.be
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag