Nieuws uit de Brugse regio

Leerlingen Hotelschool Spermalie starten schooljaar op het Paleis


Audio Reportage


Brugge, vrijdag 31/8/2007. De vakantie is nog niet helemaal afgelopen, maar de leerlingen van de Hotel- en Toerismeschool Spermalie uit Brugge en hun leraren staan al klaar om op zondag 2 september een uitgebreide receptie te verzorgen op het Koninklijk Paleis in Laken. Ter gelegenheid van de verjaardag van de Koningin, worden een aantal mensen die zich inzetten voor de bescherming van kinderen in moeilijkheden ontvangen door Koning Albert en Koningin Paola samen met Koningin Fabiola, Prins Filip, Prinses Mathilde, Prins Laurent en Prinses Claire.

De koninklijke familie en de 900 genodigden zullen door de leerlingen, onder leiding van technisch adviseur-co÷rdinator Patrick Holthof, bediend worden op hapjes en drankjes in de Koninklijke Serres.

Voor 90 laatstejaarsleerlingen van de school eindigt de vakantie dus 1 dag vroeger. Op zondagmiddag om 13.00 u worden zij op school verwacht en trekken zij met een dubbeldekker naar Laken. De leerlingen zijn zeer trots op deze opdracht en vinden dit een "originele" eerste dag. Het staat bovendien mooi op hun C.V. als ze eind juni 2008 hier in Spermalie afstuderen.

School volzet

Op 3 september opent de Hotel- en Toerismeschool Spermalie opnieuw haar deuren. Met 715 leerlingen en 1100 volwassenen is de school zo goed als volzet. Zowel voor het secundair onderwijs als voor het volwassenenonderwijs bereikten zij voor het tweede jaar op rij, een onverhoopt hoog aantal inschrijvingen.

(FN-Meegedeeld-Hotelschool Spermalie)
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag