Economie

Kinepolis Brugge blijft absoluut succesverhaal


Brugge, vrijdag 24/8/2007. Kinepolis Brugge, Kinepolis Nancy en Kinepolis Granada blijken, in tegenstelling tot de andere bioscoopcomplexen van de Kinepolis Groep, een opmerkelijke groei door te maken. Dat meldt Kinepolis vandaag bij de cijfers van het eerste halfjaar.

Kinepolis Group sluit het eerste semester van 2007 af met een netto-winst van 8,2 miljoen uit 100,1 miljoen opbrengsten.

Kinepolis Brugge "presteerde opmerkelijk", zegt woordvoerster Myriam Dassonville van Kinepolis. Het complex presteert ver boven de gemiddelden van de andere vestigig en blijft groei noteren.

Juli en augustus waren, mede dankzij kaskrakers als Ratatouille, Die Hard 4.0, The Simpsons Movie en Harry Potter, succesvol op het niveau van ticketverkoop in zowat alle vestigingen van de keten, waardoor een inhaalbeweging aan de gang is ten opzichte van het eerste semester, die iets zwakker was.

Brugse technologie wordt veralgemeend

In oktober dit jaar zullen alle zetels in de Belgische vestigingen genummerd zijn zoals in Brugge in primeur werd getest. Zo zal Kinepolis elke bezoeker de mogelijkheid aanbieden om bij de aankoop van een ticket ook de gewenste zetel aan te duiden. Het bioscoopzitje kan gewaarborgd worden, wat ten goede komt van het comfort van de filmliefhebber, die geen stress, onzekerheid of wachtrijen meer dient te trotseren om zijn voorkeurfilm te kunnen zien.

(FN-Meegedeeld-Kinepolis)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Film    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag