Nieuws uit de Brugse regio

Kinepolis Oostende blijkt succes


Oostende, vrijdag 24/8/2007. Kinepolis Oostende, de nieuwste telg van de bioscoopgroep, die op 8 juli 2007 de deuren opende, lost de verwachtingen in op het vlak van bezoekcijfers. Dat meldt Kinepolis. De technische en conceptuele vernieuwingen worden klaarblijkelijk gesmaakt door het Oostendse publiek en de kusttoeristen.

Net zoals Kinepolis Brugge, die een jaar eerder opende, is ook dit complex is een fraai staaltje spitstechnologie, die een aantal ingrediŽnten verenigt die model staan voor de toekomstige Kinepolis-bioscopen. De Oostendse Kinepolis telt 8 zalen, en 1755 zetels, en kent een unieke locatie aan zee. Het is het 11de complex van Kinepolis Group in BelgiŽ, en het 23ste in Europa.

Filmfestival

Het complex Op 5 september wordt de eerste editie van Filmfestival Oostende gelanceerd, een samenwerkingsverband tussen Kinepolis en de Stad Oostende.

Juli en augustus waren, mede dankzij kaskrakers als Ratatouille, Die Hard 4.0, The Simpsons Movie en Harry Potter, succesvol op het niveau van ticketverkoop in zowat alle vestigingen van de keten, waardoor een inhaalbeweging aan de gang is ten opzichte van het eerste semester, die bijzonder zwak was.

(FN-Meegedeeld-Kinepolis)
Meer over Film    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag