Economie

Tweede verkiezing creatiefste ondernemer van de regio


Audio Reportage


Brugge, woensdag 18/7/2007. UNIZO Noord-West-Vlaanderen heeft 6000 ondernemers uit de regio opgeroepen om meet te doen aan de wedstrijd creatieve ondernemer van de regio Noord-West-Vlaanderen. UNIZO wil met de organisatie een impuls geven aan ondernemers die op een creatieve manier hun zaak of bedrijf uitbouwen, zegt Regiodirecteur Frederik Serruys. De organisatie zoekt ondernemers die op het gebied van financieel beleid, personeelsbeleid, marketing, kwaliteitszorg, innovatie, veiligheid, infrastructuur, communicatie, productie, energiebeleid en andere facetten van het zaakvoeren, creatief zijn.

Tweede editie

UNIZO Noord-West-Vlaanderen is met deze verkiezing aan zijn tweede uitgave toe. Daarvoor organiseerde UNIZO regio Oostende dit event reeds drie maal. Vorig jaar won Xavier Vanneste, de Brugse zaakvoerder van Brouwerij De Halve Maan de prestigieuze prijs.

Kandidaat ' ondernemers die nog geen uitnodiging ontvingen of meer vragen hebben rond het opmaken van het deelnamedossier kunnen tijdens de kantooruren contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat op 050 33 13 13. Uiterlijke datum van indienen is 9 september.

Uitreiking in Kursaal

Op 26 oktober 2007 vindt dan, in het Kursaal te Oostende, de uitreiking plaats van de trofee door Baron Hugo Van Damme, in het bijzijn van zo’n 600 ondernemers en genodigden. De top drie gaat met een professionele bedrijfsfilm naar huis. De winnaar krijgt er nog een kunstwerk van Willy Bosschem ter waarde van 1.500 € bovenop.

(FN-Meegedeeld-UNIZO)

Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag