Nieuws uit de Brugse regio

Doorbraak in Lappersfortdossier? Sp.a Brugge stapt mee in Heilige Spoedprocessie


Brugge, zondag 19/10/2003. Een delegatie van de Sp.a-afdeling van Brugge zal mee opstappen in de Heilige Spoedprocessie voor het behoud van het Lappersfortbos. "Met een symbolische aanwezigheid wil Sp.a Brugge de startende dialoog met het Groene Gordel Front ondersteunen", aldus Sp.a-voorzitster Viviane Nollet.

"Het Lappersfort blijft vanzelfsprekend best bos", zegt Viviane Nollet. "Uiteraard vinden we werkgelegenheid belangrijk. Er moet dus ook een oplossing gevonden worden voor de nood aan bedrijventerreinen in het Brugse.

Als Sp.a Brugge zijn we dan ook blij dat er dialoog groeit tussen het Groene Gordel Front en de meerderheidspartijen van de stad Brugge. In alle geval willen wij als Sp.a die dialoog en de zoektocht naar een oplossing alle kansen geven."

Klaarblijkelijk is de impasse tussen het Groene Gordel Front en het stadsbestuur hiermee doorbroken, alhoewel er verschillen blijven. Vooralsnog zal van CD&V zijde officieel niet worden meegestapt, alhoewel een aantal kopstukken uit Brugse deelgemeenten ons lieten weten "misschien te zullen meedioen". Dat wordt dus uitkijken.

(Frank Roelandt)
Meer over Actie    Tewerkstelling    Politiek    CD&V    sp.a    Viviane Nollet    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag