Economie

Werkzaamheden Sint-Pieterskaai gestart: veel hinder verwacht


Audio Reportage

Werkzaamheden Sint-Pieterskaai gestart: veel hinder verwacht
Brugge, maandag 11/6/2007. De eerste fase van de werken in de Sint-Pieterskaai is vandaag gestart. De volledige heraanleg van de drukke weg gebeurt in opdracht van de Vlaamse overheid, met medefinanciering van de Stad. Het is de bedoeling de veiligheid en het comfort van de fietsers en de verkeersveiligheid in het algemeen te verbeteren en een veiliger bereikbaarheid van de handelszaken te garanderen. De werken zullen nogal wat hinder veroorzaken.

Verkeersstromen scheiden

Om een betere doorstroming van het verkeer te realiseren en een veiliger toegang van de vele handelszaken wordt het trage bestemmingsverkeer van het snellere doorgaande verkeer gescheiden. Meteen zullen ook de rioleringen vernieuwd worden en grondige aanpassingen gebeuren aan de andere nutsvoorzieningen.

Informatie

Om de handelaars en het publiek beter te informeren over de werken tussen de Scheepsdalelaan en de Krakelebrug heeft het stadsbestuur voor het eerst een flyer uitgewerkt, die in de handelszaken ter beschikking ligt. De stad wil in de toekomst bij alle belangrijke werken een dergelijke campagne opzetten, zegt burgemeester Patrick Moenaert.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Politiek    Patrick Moenaert    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag