Nieuws uit de Brugse regio

Een uur verkeerd rijden levert gezin de hoofdprijs op


Audio Reportage

Een uur verkeerd rijden levert gezin de hoofdprijs op
De Panne, zaterdag 2/6/2007. Annouk Stobbe, Michael Mortier en zijn dochtertje hadden geluk, dat ze deze morgen een uur verkeerd waren gereden richting Plopsaland, want die fout, die Annouk eerst niet in dank had afgenomen, had er wel voor gezorgd dat zij de 5.000.000 ste bezoekers waren van het pretpark in Adinkerke.

Het drietal werd ontvangen door de burgemeester, mocht in een limousine rondrijden samen met Gert Verhulst Ún kreeg een groot pakket prijzen, om het succes van het park mee te vieren.

7 jaar

Plopsaland De Panne opende zijn deuren in april 2000. Het vroegere Meli-park onderging daarvoor een complete metamorfose en de Studio 100-figuren maakten er hun succesvolle intrede.

Vernieuwde Ploptuin

Plopsaland brengt ieder jaar ook nieuwe attracties en themazones. Vorig jaar pakte het themapark uit met de SpringFlyer en een vernieuwde Piratenzone met de SuperSplash als absolute topper. Dit jaar stelt Kabouter Plop zijn vernieuwde Ploptuin met 3 nieuwe attracties voor: de Kikkers, de Emmer en de Konijntjes beloven klassiekers te worden voor de kleinste bezoekertjes. Volgens Heidi Vandenbussche van Plopsaland zijn die attracties voor de allerkleinsten van zeer groot belang voor het familieimago van het park.

(FN-Eigen Berichtgeving)
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag