Economie

Vraag om fuifzaal aan het station


Audio Reportage

Vraag om fuifzaal aan het station
Brugge, zondag 27/5/2007. Jong-N-VA wil dat er een kleine fuifzaal komt in de stationsomgeving van Brugge. Wij vinden dat dat wel zou kunnen, omdat dat ook kan in andere steden.

"In Antwerpen bijvoorbeeld, is er een overeenkomst gesloten met de NMBS, om een fuifzaal te maken in het station," zegt Steven De Wulf, de voorzitter van Jong N-VA Brugge. "Dat moet hier niet echt in het station, maar in de omgeving lijkt een fuifzaal ook goed in te passen, eventueel in de geplande evenementenzone, waar ooit een bioscoop was voorzien. Weg dus van onmiddellijke woonbuurten waar ze voor overlast zou kunnen zorgen, maar wel vlot bereikbaar voor jongeren... Niet alleen wij vragen dit, maar de hele Brugse jeugd."

Stationsomgeving

Aan de stationsomgeving zijn een groot aantal werken volop bezig. Er worden grote kantoorgebouwen opgetrokken, er komt een winkelcentrum en de ruimte onder de perrons wordt verbreed. Bovendien is er vanwege het stadsbestuur definitief gekozen om een nieuwe beurshal te bouwen achter het station.

(FN-Meegedeeld-Jong N-VA)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    Film    Politiek    N-VA    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag