Economie

Karel Van Eetvelt gaat met Michel D'Hooghe overleggen over stadion


Audio Reportage


Brugge, vrijdag 25/5/2007. Gedelegeerd bestuurder Karel Van Eetvelt van UNIZO gaat met Michel D'Hooghe van Club Brugge praten over het door Club geplande voetbalstadion annex shoppingcentrum.

D'Hooghe open voor alternatief

Van Eetvelt zegt dat de voorzitter van Club Brugge zich bereid heeft getoond, om een oplossing te bedenken, waarop het voetbalstadion er kan komen, zonder een last te zijn voor de lokale handel in Brugge: "Ik heb al een aantal keren contact gehad met Michel D'Hooghe hierover, en hij heeft verklaard dat hij bereid is, samen met ons naar een oplossing te zoeken. Die oplossing kan in elk geval niet gevonden worden in het bruutweg inplanten van een zeer groot shoppingcentrum waar alles mogelijk is."

Vrijetijdssector

"Wij hebben zelf ook al visie ontwikkeld rond de uitbouw van voetbalstadia, omdat er niet alleen in Brugge dergelijke plannen aankomen," zegt Van Eetvelt. "Wij zijn zeker bereid te kijken wat er in het vrijetijdsgebeuren allemaal mogelijk is, dat extra inkomsten kan genereren, zodanig dat dergelijke stadions gebouwd kunnen worden."

(FN-Eigen berichtgeving)
Meer economisch nieuws

Meer over Economie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag