Nieuws uit de Brugse regio

Open VLD enthousiast over plannen Club Brugge


Audio Reportage


Brugge, vrijdag 25/5/2007. Vincent Van Quickenborne, lijsttrekker van de West-Vlaamse Open Vld kamerlijst, en Pierre Chevalier, lijstduwer, reageren enthousiast op de plannen van Club Brugge voor een nieuw stadion. Deze plannen werden deze ochtend voorgesteld op een persconferentie in het Jan Breydelstadion.

Vincent Van Quickenborne: "Meer ambitie voor West-Vlaanderen, daar staan wij achter. Dit project is daar een mooi voorbeeld van. Uiteraard juichen wij dit project toe omdat het helemaal zelf-bedruipend is. Het kost de belastingbetaler geen cent. Dat sluit goed aan bij de slanke en eenvoudige overheid die Open Vld voorstaat."

Brugs senator Pierre Chevalier sluit zich daarbij aan en oppert "dat het eindelijk tijd wordt een halt toe te roepen aan de economische onderbedeling van West-Vlaanderen. Daarom is een nieuw overdekt winkelcentrum voor de regio noodzakelijk, al was het maar om de andere provincies bij te benen," zegt hij.

Als laatste positief aspect halen de Open Vld'ers aan dat een verdere professionalisering van het Belgisch voetbal noodzakelijk is. Dit project maakt dat mogelijk.

(FN-Meegedeeld-Open VLD)
Meer over Politiek    Open VLD    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag