Nieuws uit de Brugse regio

Extra concert Freddy Birset op Dagen van de Bruggeling


Audio Reportage


Brugge, maandag 16/4/2007. Er komt een extra concert van Freddy Birset in het Concertgebouw, op de Dagen van de Bruggeling, georganiseerd door het Comité voor Initiatief.

Het namiddagconcert, waarbij Freddy Birset omringd door twee muzikanten Franse chansons ten gehore zal brengen, is een speciale toegift voor de oudere Bruggelingen, die niet naar een laatavondvoorstelling willen of kunnen. Het concert wordt ook samen met het OCMW, de seniorenadviesraad en de Dienst voor Maatschappelijke Begeleiding van de stad georganiseerd. Tickets zullen ook alleen via die drie organisaties kunnen verkregen worden.

Dagen van de Bruggeling

Onder de noemer "Dagen van de Bruggeling" zullen op vrijdag 18, zaterdag 19 en zaterdag 26 mei dus vier concerten worden georganiseerd in het Concertgebouw.

Op vrijdag 18 mei om 20 uur treden Freddy Birset en Lisa Del Bo op. Birset brengt bekende Franse chansons van ondermeer Charles Aznavour, Michel Sardou, Jacques Brel, Françoise Hardy... Lisa Del Bo brengt liedjes uit de jaren '40, '50 en '60 weer tot leven. Beiden worden begeleid door de 8 muzikanten van de Golden Bis Band. Aanvang om 20 uur.

Op zaterdag 19 mei om 20 uur zullen the Bootleg Beatles, de beste Beatles-coverband ter wereld, de sfeer en muziek van de Fab Four laten herleven. Dit is een uniek concert voor België !

Op zaterdag 26 mei komen de kinderen aan hun trekken met een optreden van de gloednieuwe Ketnet Band: Kobe Van Herwegen uit Spring en Grietje Vanderheyden, bekend van "Steracteur, Sterartiest" zingen actuele 'hits voor kids', maar ook alle bekende Ketnet liedjes: Bumba, Piet Piraat, Spring, Samson & Gert...
Aanvang om 17 uur

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer op www.comitevoorinitiatief.be
Meer over Concert    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag