Nieuws uit de Brugse regio

Entrepot bestaat 1 jaar


Audio Reportage


Brugge, woensdag 14/3/2007. Het Entrepotgebouw in de Brugse achterhaven bestaat één jaar. Een jaar waarbij ruim 60000 jeugdige bezoekers tijdens meer dan 74 events over de vloer kwamen van het gebouw. Het ondertussen alombekende Entrepot doet niet enkel dienst als fuifzaal, maar ook als repetitieruimte voor aanstormend talent. Een schot in de roos, volgens coördinator Bart Geernaert.

Het voorbije weekend was eveneens een mooi toonbeeld van de toekomstvisie van Het Entrepot. De combinatie van de scholenrockrally op de 100-dagen en de fuif in de Comma werd duidelijk fel gesmaakt door meer dan 1200 jongeren. Een bevestiging om de actie volgend jaar te hernemen, volgens de organisatoren.

Met Kunstbende bleek het Entrepot ook de gastheer bij uitstek voor jong en creatief talent. Bijna 300 jongeren namen deel aan het festival.

Entrepot viert zijn verjaardag passend op 16 maart. Artiesten zoals The Rebelines, Golgi, Stijn, Ya'Mo en DJ Cook-E & Matic sieren de verjaardagsaffiche. Vooral talent van eigen bodem. Vooral Stijn is de grote publiekstrekker maar ook Golgi mag zich tevreden stellen met de titel van Entrepot's Resident DJ.

(GG-Op locatie)
Meer over Jongeren    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag