Nieuws uit de Brugse regio

Verenigde Handelsgebuurtekring: goed eerste rapport voor Laloo


Audio Reportage


Brugge, maandag 12/3/2007. Afgelopen donderdagavond had de Verenigde Handelsgebuurtekring Brugge (VHB) een overleg met schepen van lokale economie.

Volgens VHB voorzitster Rita Peers was het een aangename kennismaking, waarin bleek dat mot goede wil ook heel wat gerealiseerd kan worden buiten "de gouden driehoek". Zo heeft schepen Laloo belooft te werken aan het mobiliteitsplan, waarbij kan worden bekeken hoe bussen via de poortstraten naar het centrum zouden kunnen worden gestuurd. Er werden ook zaken besproken die nog geen honderd procent zeker zijn, zoals de problematiek rond de openbare verlichting. Laloo beloofde te zullen werken aan een nieuwe reclameverordening, zodat het mogelijk zal zijn voor handelszaken om zich op die manier te profileren.

Laloo bleek ook inzake economische ondersteuning voor de handelaren gewonnen te zijn voor een verruiming van de campagne Bijzonder Brugge naar de poortstraten toe.

Goed rapport

Een tevreden Rita Peers gaf te kennen, dat de nieuwe schepen weldegelijk een nieuwe wind blijkt aan te kondigen in de lokale economische politiek. Een goed eerste rapport dus, voor Boudewijn Laloo, die nu wel zal moeten werken om die goede cijfers over de rest van zijn ambtstermijn waar te blijven maken.

(SDG-Op locatie)
Meer over Boudewijn Laloo    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag