Nieuws uit de Brugse regio

Jong talent bereidt zich voor op Kunstbende 2007


Audio Reportage

Jong talent bereidt zich voor op Kunstbende 2007
Brugge, donderdag 15/2/2007. Woensdagnamiddag werd het Entrepot bestormd door jong talent van 13 tot 19 jaar. De Brugse voorronde van de wedstrijd waar je elkaar kunt uitdagen in categorieŽn als performance, games, video, ontwerpen, fotografie, txt, txt on stage, muziek en dans gaat door op 10 maart in het Entrepot.

Voorbereiding

Kunstbende organiseerde gisterennamiddag een moment met praktische uitleg voor die grote dag. Wie wou, kon ook vragen stellen, ondermeer aan Noel Steen en Ken Bellerose, die het evenement, samen met stad Brugge en het Entrepot zelf organiseren.

Kunstbende geeft platform aan heel beginnende kunstenaars en daarom bleek het bijzonder nuttig om een infonamiddag te organiseren. 280 jongeren hadden zich ingeschreven, samen goed voor zo'n 128 acts. Maries Kadot bijvoorbeeld, waagde voor het eerst haar kans terwijl Sofie Moeyaert al twee keer deelnam in de categorie ontwerp, maar deze keer had ze zin in iets anders en daarom koos ze voor fotografie. Turbo brengt ieder jaar een groep jongeren mee, deze keer met een danschoreografie van vijf minuten.

(Sara De Gols-Op Locatie)
Meer over Jongeren    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag