Nieuws uit de Brugse regio

Inschrijvingen voor Rockrally Battle Of The Schools gestart


Brugge, zaterdag 27/1/2007. Sinds enkele jaren organiseert de Brugse Jeugdraad op 100 Dagen een ruim assortiment aan feesten voor de Brugse jongeren. Ook dit jaar is er op vrijdag 9 maart zal er in Brugge opnieuw vanalles te doen zijn voor de feestende jongeren.

Een van de evenementen die de Jeugdraad organiseert, in samenwerking met Het Entrepot, is de Rockrally "Battle Of The Schools". De hele avond lang zullen 5 bands op het podium van het Entrepot strijden voor de overwinning en voor de eer van hun school. De avond wordt spetterend afgesloten door The Van Jets, ex-winnaars van Humo's Rock Rally!

De bands zullen beoordeeld worden door professionals uit de muziekscene (Jochen van Severance, Tom van A Brand, een vertegenwoordiger van een productiefirma,…). Naast eeuwige roem en een plaatsje in onze hall of fame proberen wij voor de winnaars nu al de grootste onderscheiding én een kus van de juffrouw los te krijgen…Maar lukt dit niet dan kunnen we alleszins een plaats op Commarock beloven. Studiotijd of een optreden bij Cactus zijn andere mogelijkheden die onderzocht worden.

Wie kan zich inschrijven?

Alle bands waarvan tenminste 1 lid school loopt in de derde graad van een middelbare school uit de Brugse regio kunnen zich inschrijven. De groep moet ook minimum 4 eigen nummers kunnen brengen. Op basis van demo of een bezoekje tijdens een repetitie selecteert onze jury wie op het grote podium op 9 maart het beste van zichzelf mag geven.

Inschrijven kan nog t.e.m. 7 februari 2007 op ken@het-entrepot.be of per post: Het Entrepot - Battle of the Schools, Binnenweg 2, 8000 Brugge.

Meer info (enkel over de rockrally, niet het volledige 100 Dagen programma) bij Ken Vanroose, RCJC Het Entrepot, tel 050-61 02 48 of per mail ken@het-entrepot.be.

(FN-Meegedeeld-Brugge)
Meer over Jongeren    Brugse Bands    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag