Nieuws uit de Brugse regio

Lappersfortbos krijgt gedichtenpad


Audio Reportage

Lappersfortbos krijgt gedichtenpad
Brugge, donderdag 25/1/2007. Deze middag werden leden van het Groene Gordel Front door ir Brenda Bussche, de nieuwe provinciale directeur van het Agentschap voor Natuur en Bos van West-Vlaanderen verwelkomd in het Lappersfortbos.

Gedichtenpad

De "Lappersfort Poets" hielden er ter gelegenheid van gedichtendag een voordrachtmoment en huldigden er een gedichtenpad in, klaarblijkelijk tot de tevredenheid van de nieuwe directeur: "Het gedichtenpad zal de bezoeker ongetwijfeld halt laten houden, hem of haar verrassen, laten nadenken over bepaalde zaken, mijmeren over het verleden en fantaseren over de toekomst."

De gedichten langs het pad zijn afkomstig uit de uitgave "Stem voor het Lappersfortbos," uitgegeven door het Groene Gordel Front. Volgens Peter Theunynck, voorzitter Groene Gordel Front in Brugge en Ommeland is het de bedoeling dat de gedichten om de één à twee jaar worden vervangen door nieuwe bosgedichten. Het Agentschap voor Natuur en Bos hoopt, dat dit en andere initiatieven in de toekomst de aantrekkelijkheid van het Lappersfortbos blijvend kunnen verhogen.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer over Actie    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag