Nieuws uit de Brugse regio

UNIZO steunt vraag van slager Marc Moens


Audio Reportage


Brugge, donderdag 21/12/2006. UNIZO regiodirecteur Noord-West-Vlaanderen Frederik Serruys zal, namens zijn organisatie van alle Brugse kleinhandelaren, ondermeer de vaag van Marc Moens op de agenda van het Brugse stadsbestuur proberen te krijgen. UNIZO heeft weet van nogal wat vragen voor kortparkeerzones voor winkels in de Brugse rand, en is het met het voorbeeldslachtoffer uit onze berichtgeving roerend eens, waar deze naar de verkiezingsbeloftes van verschillende politici uit de nieuwe Brugse coalitie wees. "De zaak is een voorbeeld, maar er zijn er helaas veel meer," zegt Serruys.

Marc Moens, slager uit Assebroek, was in onze programmering van gisteren een voorbeeld, van hoe enkele langparkeerders een handelszaak zo goed als onbereikbaar kunnen maken en van hoe het stadsbestuur in dergelijke gevallen met twee maten en twee gewichten al dan niet oplossingen aanreikt.

"Wij zullen hen op deze beloftes wijzen bij ons eerste contact, eenmaal het nieuwe Brugse schepencollege ge´nstalleerd is. Dergelijke vragen van buurtwinkeliers zijn volkomen gerechtigd, en met name de sp.a heeft hierrond sterk campagne gevoerd. Wij zullen eisen dat nu de daad bij het woord wordt gevoegd," zegt Serruys.

(FN-Eigen Berichtgeving)
Meer over Politiek    sp.a    Assebroek    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag