Nieuws uit de Brugse regio

Vlaanderen Zingt, op oudejaarsavond op de Markt


Audio Reportage


Brugge, woensdag 8/11/2006. Het Comité voor Initiatief en het Brugs Handelscentrum pakken op oudejaarsavond uit met een nieuw initiatief. Een beetje in plaats van het traditionele vuurwerk, krijgt Brugge een feestelijke winterse editie van "Vlaanderen Zingt van oud naar nieuw". Op 31 december wordt vanaf 23u30 gezongen op de Markt, volgens het bekende meezing-concept.

Massa-evenement

De meezing-formule lokte op 21 juli 2006 nog 12.000 enthousiastelingen op de Markt en de initiatiefnemers hopen zo een kwalitatief evenement toe te voegen aan de bestaande eindejaarskalender in Brugge. De nieuwjaareditie zal omwille van het uur wellicht iets minder toeschouwers trekken, maar dat moet ook want er is door de ijspiste minder plaats op de markt met oud-en-nieuw, maar dat zal de pret ongetwijfeld niet drukken.

Vuurwerk vervangen

Het Comité en het Brugs Handelscentrum hopen met deze positieve impuls ook de perikelen en de ontgoocheling rond het afgelaste vuurwerk van vorig jaar definitief uit het geheugen van de Bruggeling te wissen.

Oproep koorzangers

Het Comité voor Initiatief zoek voor het koor dat op het podium zal staan nog enkele vrijwilligers. Kandidaten hiervoor kunnen hun gegevens mailen naar info@comitevoorinitiatief.be .

(FN-Eigen Berichtgeving)
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag