Nieuws uit de Brugse regio

Unizo zoekt meest Creatieve Ondernemer


Audio Reportage


Brugge, woensdag 25/10/2006. UNIZO Noord-West-Vlaanderen is opnieuw op zoek naar de meest creatieve ondernemers binnen de regio. Uit 10 genomineerden zal op 10 november de laureaat worden verkozen in het Brugse Concertgebouw. De winnaar zal die avond, uit handen van Vlaams minister Kris Peeters, een kunstwerk van Willy Bosschem ontvangen.

Het verschil maken

UNIZO wil met de verkiezing bedrijven stimuleren, om op een creatieve manier hun zaak of bedrijf uitbouwen. "Zowel op het gebied van financieel beleid, personeelsbeleid, marketing, kwaliteitszorg, innovatie, veiligheid, infrastructuur, communicatie, productie en andere facetten van het zaakvoeren, biedt het creatief zijn een mogelijkheid om het verschil maken, en daar draait het om bij ondernemen," zegt UNIZO regio-directeur Frederik Serruys.

Voor het eerst in Brugge

UNIZO Noord-West-Vlaanderen is met deze verkiezing aan zijn vierde uitgave toe, maar het is voor het eerst dat Brugge meedoet en dat Brugge de locatie voor de finale is. Vorig jaar won Nico – Fun on Wheels, die in Oostende Gokarts en zeilwagens verhuurt. Hij kreeg met zijn overwinning een nóg grotere naambekendheid...

Dit jaar zijn de genomineerden:

1. Kees Bolle Kaas – Brugge
2. Rustenburg Catering/Events– Brugge
3. Geschenkbron – Brugge
4. Brouwerij de Halve Maan – Brugge
5. Koffiehuis De Coquisserie – De Haan
6. Fotografie Kurt Vansteelant - Zedelgem
7. Architectuurstudio – Oostende
8. Sportcentrum The Move – Torhout
9. Bros Barbier/Carré Coiffure - Oostende
10. Fag Vleeswaren – Oostende

(FN-Meegedeeld-UNIZO)
Meer over Concert    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag