Nieuws uit de Brugse regio

Tienduizenden bezoekers voor Open Bedrijvendag in Brugge


Audio Reportage

Tienduizenden bezoekers voor Open Bedrijvendag in Brugge
Brugge, zondag 1/10/2006. Ook in Brugge vond vandaag de 16e editie van de Open Bedrijvendag plaats. In Brugge deden dit jaar niet minder dan 27 bedrijven mee, en ook de bezoekerscijfers waren gewoonweg verpletterend: 10.000 bezoekers voor Bombardier en 9.000 voor Spicer, zegt Yves Dejaegher van Open Bedrijvendag. In totaal genereerden de 27 deelnemende bedrijven uit Brugge 55.000 bezoekers. De weergoden werkten dan ook tot de laatste minuten van Open Bedrijvendag goed mee.

Bombardier

Open Bedrijvendag vormt een unieke kans om bedrijven beter te leren kennen en een kijkje achter de schermen te nemen. In ieder bedrijf valt er wel wat te ontdekken. Bij Bombardier viel op dat ook heel wat voormalige werknemers opgedoken waren, naast mensen die hun interesse voor het openbaar vervoer op deze manier tot uiting brachten.

Superfast breekt record

Ook bij Superfast Ferries, die reeds een traditie heeft opgebouwd binnen Open Bedrijvendag werden dit jaar alle records van de voorbije jaren gebroken. Tussen 14u en 18u werden er maar liefst 2753 bezoekers ontvangen. 1000 meer dan vorig jaar, en zelfs meer dan toen het bedrijf enkele jaren geleden het centraal punt was.

VBRO

Ook heel wat kleinere bedrijven deden mee. De VBRO bijvoorbeeld, stelde haar studio open voor het publiek en werd overrompeld, zegt Frederik Thomas.

(FN-Op Locatie)
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag