Nieuws uit de Brugse regio

Brugge promoot zich weer als Winkelstad vol souvenirs


Audio Reportage

Brugge promoot zich weer als Winkelstad vol souvenirs
Brugge, donderdag 21/9/2006. Het stadsbestuur van Brugge is samen met de handelaars opnieuw een promotiecampagne gestart, om Brugge als winkelstad te promoten in Vlaanderen. "Nog teveel mensen denken immers dat Brugge enkel een interessante historische trekpleister is," zegt schepen Hilde Decleer.

Radio

Onder het motto "een winkelstad vol souvenirs" zal via radiospots op Radio 2 en er komt ook aandacht in populaire tijdschriften zoals Genieten en Goed Gevoel. Brugge wordt daar geschetst als de ideale plaats om te winkelen binnen een uniek cultuurhistorisch kader.

Gidsen

In de Brugse handelszaken, in de In&Uit winkel en in de museumshops zullen ook ruim 70.000 gidsen worden verspreid met informatie over de 63 deelnemende handelaars.Diezelfde gidsen worden ook binnen in de edities van Genieten en Goed Gevoel meegeleverd in een oplage van 110.000 exemplaren.

Het Brugse stadsbestuur werd met de vorige campagne laureaat in de wedstrijd "Ondernemende gemeente", die Unizo toekent. De opvallende radio- en geschreven mediacampagne kost zoŽn 100.000 euro. De stad betaalt de helft, de handelaars de rest.

(FN-Op Locatie)
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag