Nieuws uit de Brugse regio

Vuile campagne: verkiezingsborden Declercq en Lambrecht beklad


Audio Reportage


Brugge, zaterdag 9/9/2006. Annick Lambrecht en Veerle Declercq, beiden kandidaat op de lijst sp-a/Spirit/Brugse Samenwerking, stelden deze morgen vast dat aan heel wat van hun verkiezingsaffiches een kleefstrook was aangebracht met de woorden 'overloperij'. De eerste vuile campagnestreken blijken dus ook in Brugge aangekomen.

Ondermeer op affiches in de Chartreuzeweg, de Heidelbergstraat, op de officiŽle borden nabij de oude brandweerkazerne aan de Komvest, op de hoek van de Hoefijzerlaan, aan de Canadasquare, aan GB te Sint-Pieters en in de wijk Sint-Godelieve werden kleefstroken aangebracht, in wat duidelijk een georganiseerde tegencampagne blijkt.

Reactie

"Samen met tal van andere groenen, hebben we heel bewust en uitdrukkelijk gekozen voor een positieve en constructieve samenwerking met SP-A / Spirit. We zijn er van overtuigd dat samenwerking leidt naar meer concrete realisaties: meer groen, gezondere lucht, zuiverder water, meer windenergie, meer kansen voor kansarmen... Wij doen dan ook een oproep voor een propere campagne met respect voor ieders overtuiging en mening," stelt Annick Lambrecht in een reactie.

(FN-Meegedeels-AL)
Meer over Annick Lambrecht    Sint-Pieters    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag