Nieuws uit de Brugse regio

We krijgen een ware misdaadgolf in Brugge


Audio Reportage

We krijgen een ware misdaadgolf in Brugge
Brugge, donderdag 24/8/2006. "We krijgen een ware misdaadgolf in Brugge." Dat zei burgemeester Patrick Moenaert vanavond, bij de voorstelling van een nieuwe reeks Aspe verhalen op VTM. Herbert Flack en Francesca Vanthielen keren vanaf 4 september immers terug als hoofdinspecteur Pieter Van In en onderzoeksrechter Hannelore Martens in de tweede jaargang van de politieserie 'Aspe' die om maandagavonden te zien zal zijn op VTM.

Samen met hun collega´s moeten ze het hoofd bieden aan de ware misdaadgolf die Brugge gedurende dertien weken zal teisteren. In het nieuwe seizoen van 'Aspe' staan persoonlijke problemen, verwant aan het geplande huwelijk centraal, naast het eigenlijke politieverhaal.

De tweede reeks van dertien 'Aspe' afleveringen zijn deze keer geen verfilmingen van de boeken van Pieter Aspe maar wel scripts daarom gebaseerd. De acteurs van de eerste reeks zijn weer van de partij: Maaike Cafmeyer als Inspecteur Neels, Eric De Backer als Bruynooghe en Michel Van Dousselaere in de rol van Commissaris Dekee. Maar volgens Herbert Flack is dé hoofdrolspeler in de serie de stad Brugge, die ook deze keer zelfs nog mooier is, dan de werkelijkheid. En dat wil wat zeggen...

De eerste jaargang van 'Aspe' werd door gemiddeld door ruim 1 miljoen Vlamingen bekeken.

(FN-Op locatie)
Meer over Politiek    Patrick Moenaert    
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag