Nieuws uit de Brugse regio

Sportieve dag voor Miss Knokke-Heist kandidates


Audio Reportage

Sportieve dag voor Miss Knokke-Heist kandidates
Knokke-Heist, zaterdag 26/8/2006. Dé slotshow van de Miss Knokke-Heist verkiezing nadert met rasse schreden en de zenuwen bij de kandidates neemt toe. De verkiezingsshow vindt plaats op zaterdag 9 september 2006 in het casino van Knokke-Heist, maar vandaag zaterdag 26 augustus, gaat de delegatie van Miss Knokke-Heist de sportieve toer op.

Zolder

Eerst zijn ze te gast op het circuit van Zolder, ter gelegenheid van de 24 uren van Zolder. De finalistes zijn er op uitnodiging van het CEO-Racing team en krijgen er de uitgelezen kans om een kijkje te nemen in de pitstop en op de startbaan. De groep is ook uitgenodigd in de exclusieve VIP-ruimte van het team.

Voetbal

Vanavond zijn de finalistes te gast op de officiële voorstelling van de voetbalploeg van Knokke, Royal Knokke FC. Die festiviteiten gaan door in sportstadion Olivier te Knokke-Heist.

Kennen zij Knokke-Heist

Ondertussen zijn de Miss-kandidates zowat allemaal ook kandidates voor een ereburgerschap van de badstad, want ze hebben zich in de voorbije weken hard "ingewerkt," ondermeer met tal van "werkbezoeken," zoals aan het Zwin. (Zie foto en opname)

(FN-Meegedeeld-Miss Knokke Heist)
afdrukken Afdrukvriendelijke versie mailenMail permalink naar dit bericht

Reageer via Facebook of twitter

Tweet

Vandaag